Developer's Blog
Register Low Fi Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 01-06-2013, 12:57 AM   #1
minhniemouse
Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 23
minhniemouse is offline

Default How to configure drow's frost arrows?


Hey guys,
Is there a way we can configure drow's frost arrows to ONLY hit enemy heroes? I mean when an urgent hit of frost arrows to an enemy hero is needed, I have to toggle frost arrows on to do so repeatedly, and as soon as you toggle it on, they already ran away or are not in range. And off for creeps, it gets quite annoying.

Thanks guys
  Reply With Quote
Old 01-06-2013, 01:00 AM   #2
Nekros4442
Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 624
Nekros4442 is offline
Default Re: How to configure drow's frost arrows?

Quote:
Originally Posted by minhniemouse View Post
Hey guys,
Is there a way we can configure drow's frost arrows to ONLY hit enemy heroes? I mean when an urgent hit of frost arrows to an enemy hero is needed, I have to toggle frost arrows on to do so repeatedly, and as soon as you toggle it on, they already ran away or are not in range. And off for creeps, it gets quite annoying.

Thanks guys
It's called orb walking. Look it up. And no theres nothing like that available atm.
  Reply With Quote
Old 01-06-2013, 01:04 AM   #3
Y3H
Member
 
Y3H's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,004
Y3H is offline
Default Re: How to configure drow's frost arrows?

1. Press Frost Arrow Hotkey
2. Move cursor over enemy hero
3. Left Click
4. ???
5. Prophet
__________________
  Reply With Quote
Old 01-06-2013, 01:04 AM   #4
xdv
Member
 
xdv's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 294
xdv is offline
Default Re: How to configure drow's frost arrows?

Just leave it off all the time, when you want to attack enemy heroes manual cast it.

1) You won't draw creep aggro doing it this way and this is always helpful.

2) If there's movement involved (you're running away / chasing the enemy) you will want to orb-walk and animation cancel anyway. You need to click on the enemy, click to move, click on the enemy, click to move. The only difference is you need to hit Q in between - it's not more work.

3) If no movement is involved, then you don't want frost arrows active anyway, so you can use your lifesteal orb effect. Or you could just spam Q if you really wanted, it's not difficult, since you won't be doing anything else.
  Reply With Quote
Old 01-06-2013, 01:19 AM   #5
BooBoox3
Member
 
BooBoox3's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 4,688
BooBoox3 is offline
Default Re: How to configure drow's frost arrows?

you can use frost arrows (and other castable orb effects) by using it normally like any targettable spell. (clicking icon -> clicking target or pressing hotkey -> clicking target)

in dota2 at least.

in wc3 engine (dota1), you have to toggle it after you get lifesteal since it stops being castable.
__________________


Bronze scum unite! \o/
  Reply With Quote
Old 01-06-2013, 01:32 AM   #6
Killerhunt
Member
 
Killerhunt's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2,064
Killerhunt is offline
Default Re: How to configure drow's frost arrows?

guy wants the process to be automatic :" use frost arrows only when attacking a hero"...lol talking about laziness
  Reply With Quote
Old 01-06-2013, 01:33 AM   #7
RoflCat
Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 959
RoflCat is offline
Default Re: How to configure drow's frost arrows?

OP obviously have never make use of that 7 seconds of slow on Chen creep.
__________________
Quote:
Originally Posted by alwaysgorandom View Post
Exactly. I installed TF2 recently on my computer and the first thing I see is a HWGuy wearing armor and a Conan Bastard Sword.

I proceeded to and cry myself some tears of blood over the bullshit I just saw.
I don't see a sword here.
  Reply With Quote
Old 01-06-2013, 01:34 AM   #8
XXXBigBoy
Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 75
XXXBigBoy is offline
Default Re: How to configure drow's frost arrows?

You can toggle frost arrows with alt + whatevathekeybindis in dota 2
  Reply With Quote
Old 01-06-2013, 01:38 AM   #9
~InsomniA
Member
 
~InsomniA's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Croatia
Posts: 1,063
~InsomniA is offline
Default Re: How to configure drow's frost arrows?

Yeah let's make drow even more of an easier powerhouse. Gtfo, people like you make me sick.
  Reply With Quote
Old 01-06-2013, 02:06 AM   #10
minhniemouse
Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 23
minhniemouse is offline
Default Re: How to configure drow's frost arrows?

Thanks for your reply guys, I do orb walk and I still haven't got a good answer. I realise that there's no way to do this. However the alt + Q definitely helps a little. Yes I'm quite lazy because each time when I'm killing an enemy with frost arrows I must brutally hammer the Q key and left click which I don't like doing.[COLOR="Silver"]
  Reply With Quote
Old 01-06-2013, 02:08 AM   #11
Nerubian Weaver
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: ʎsnq
Posts: 549
Nerubian Weaver is offline
Default Re: How to configure drow's frost arrows?

Quote:
Originally Posted by minhniemouse View Post
[...] I must brutally hammer the Q key and left click which I don't like doing.
Learn to toggle auto cast quickly.
  Reply With Quote
Old 01-06-2013, 02:20 AM   #12
Thunderbolt
Banned
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,466
Thunderbolt is offline
Default Re: How to configure drow's frost arrows?

im interested in this as well. if someone wants to sript this, just go ahead.
  Reply With Quote
Old 01-06-2013, 02:25 AM   #13
Subway
Member
 
Subway's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: The Lakes
Posts: 7,294
Subway is offline
Default Re: How to configure drow's frost arrows?

Quote:
Originally Posted by Thunderbolt View Post
im interested in this as well. if someone wants to sript this, just go ahead.
Quote:
Originally Posted by XXXBigBoy View Post
You can toggle frost arrows with alt + whatevathekeybindis in dota 2
There you go
__________________


  Reply With Quote
Old 01-06-2013, 02:30 AM   #14
Thunderbolt
Banned
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,466
Thunderbolt is offline
Default Re: How to configure drow's frost arrows?

still too much work if you have to press a key. thats not what the OP and I am looking for which is moar like an auto active function as soon as a hero is the target.
  Reply With Quote
Old 01-06-2013, 02:40 AM   #15
Subway
Member
 
Subway's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: The Lakes
Posts: 7,294
Subway is offline
Default Re: How to configure drow's frost arrows?

pressing keys is part of the game! especially orb walking because of its benefits xD

you'll want to toggle it off to use lifesteal and another button will be waiting for you!
__________________


  Reply With Quote
Old 01-06-2013, 02:41 AM   #16
BooBoox3
Member
 
BooBoox3's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 4,688
BooBoox3 is offline
Default Re: How to configure drow's frost arrows?

Quote:
Originally Posted by Thunderbolt View Post
still too much work if you have to press a key.
There's a way, but since you think pressing a key is too much trouble, it's not what you're looking for either.
__________________


Bronze scum unite! \o/
  Reply With Quote
Old 01-06-2013, 02:41 AM   #17
Thunderbolt
Banned
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,466
Thunderbolt is offline
Default Re: How to configure drow's frost arrows?

at this stage of a game, Id just have lifesteal on all the time and just try to stand my ground.
  Reply With Quote
Old 01-06-2013, 03:19 AM   #18
SugaSutA
Member
 
SugaSutA's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Hotass red dot
Posts: 10,623
Blog Entries: 5
SugaSutA is offline
Default Re: How to configure drow's frost arrows?

TODAY, I HAVE, SEEN, EVERYTHING.
__________________
Quote:
Originally Posted by BlackHoleee
In life, the guy who plays fair gets kicked in the balls
  Reply With Quote
Old 01-06-2013, 04:22 AM   #19
Bartlander
Member
 
Bartlander's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Gunma, Japan
Posts: 183
Bartlander is offline
Default Re: How to configure drow's frost arrows?

Quote:
Originally Posted by Thunderbolt View Post
im interested in this as well. if someone wants to sript this, just go ahead.
There's no way to dynamically get information like that using Valve's scripting. All scripting commands are only relevant to input (rebinding, aliases, etc.), and those that aren't are hard-coded variables (screen flash when attacked, etc.). People waiting for a script for this should just learn to play.
__________________
  Reply With Quote
Old 01-06-2013, 04:31 AM   #20
Typhox
Banned
 
Join Date: Feb 2011
Location: Outworld
Posts: 7,085
Typhox is offline
Default Re: How to configure drow's frost arrows?

Quote:
Originally Posted by minhniemouse View Post
Hey guys,
Is there a way we can configure drow's frost arrows to ONLY hit enemy heroes? I mean when an urgent hit of frost arrows to an enemy hero is needed, I have to toggle frost arrows on to do so repeatedly, and as soon as you toggle it on, they already ran away or are not in range. And off for creeps, it gets quite annoying.

Thanks guys
You can manually cast it. It's usually better on Drow anyway because the slow has a fairly long duration and youre wasting mana by auto casting it.
  Reply With Quote
Old 01-06-2013, 07:16 AM   #21
Mordewolt
Member
 
Mordewolt's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 1,036
Mordewolt is offline
Default Re: How to configure drow's frost arrows?

Quote:
Originally Posted by SugaSutA View Post
TODAY, I HAVE, SEEN, EVERYTHING.
You saw Antimage with blink, force, refresher, eblade and dagon 5?
__________________
When you argue with an idiot, probably he does the same.
Stop it first.
  Reply With Quote
Old 01-06-2013, 07:39 AM   #22
iSnooz
Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 3,202
iSnooz is offline
Default Re: How to configure drow's frost arrows?

Clicking a single key is too much work for players in 2013 ?
Damn make the game have a auto-pilot so you can auto-farm/auto-harass/auto-win so it wont be too much work to play a single game
  Reply With Quote
Old 01-06-2013, 09:16 AM   #23
minhniemouse
Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 23
minhniemouse is offline
Default Re: How to configure drow's frost arrows?

Quote:
Originally Posted by iSnooz View Post
Clicking a single key is too much work for players in 2013 ?
Damn make the game have a auto-pilot so you can auto-farm/auto-harass/auto-win so it wont be too much work to play a single game
Shut up please
  Reply With Quote
Old 01-06-2013, 09:26 AM   #24
Mordewolt
Member
 
Mordewolt's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 1,036
Mordewolt is offline
Default Re: How to configure drow's frost arrows?

Quote:
Originally Posted by minhniemouse View Post
Shut up please
Does it mean "Yes, i'm incapable of operating both my hands simultaneously"?
Your answer wasn't clear enough.
__________________
When you argue with an idiot, probably he does the same.
Stop it first.
  Reply With Quote
Reply
  Defense of the Ancients DotA Chat


Forum Jump

Thread Tools