Developer's Blog
Register Low Fi Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 03-13-2012, 03:31 PM   #1
youssefyoyo
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 17
youssefyoyo is offline

Default Dota 2 Has Stopped Working Error


Im Getting Dota2 has stopped working error whenever i get the loading screen
n it just to the desk top
but when i press alt+tab while loading till it finishs and skips that screen it can run proberly to enter the game

for my bad luck worked just till i entered the game then it just freezed 2 second after :S

need to be sure if those meets the min. requires to run the game anyway and if there`s a fix for it ..... almost tried all the fixes already on the forums btw

3 Gb Ram
Core2Due 2.2 Proccessor T6600
Intel 4 Series Express Chipset Family
Homa Basic Vista Sp2 Windows 32 Bit

Would be gr8 if anyone can help :/
  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 03:50 PM   #2
Koutsiog
Banned
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 3,668
Blog Entries: 1
Koutsiog is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by youssefyoyo View Post
Im Getting Dota2 has stopped working error whenever i get the loading screen
n it just to the desk top
but when i press alt+tab while loading till it finishs and skips that screen it can run proberly to enter the game

for my bad luck worked just till i entered the game then it just freezed 2 second after :S

need to be sure if those meets the min. requires to run the game anyway and if there`s a fix for it ..... almost tried all the fixes already on the forums btw

3 Gb Ram
Core2Due 2.2 Proccessor T6600
Intel 4 Series Express Chipset Family
Homa Basic Vista Sp2 Windows 32 Bit

Would be gr8 if anyone can help :/
You don't expect to play 2011-2012 games with an onboard intel graphics card do you?
  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 03:56 PM   #3
Ari~
Banned
 
Join Date: Jan 2012
Location: ؟ ؟ ؟
Posts: 6,357
Ari~ is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by youssefyoyo View Post
need to be sure if those meets the min. requires to run the game anyway and if there`s a fix for it ..... almost tried all the fixes already on the forums btw
Sorry but this



cant handle it.
  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 04:01 PM   #4
Koutsiog
Banned
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 3,668
Blog Entries: 1
Koutsiog is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by Ari~ View Post
Sorry but this



cant handle it.
Judging from the specs OP computer looks more like this
  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 04:09 PM   #5
youssefyoyo
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 17
youssefyoyo is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Very Funny but it actully can run for 5~10 seconds while watching other games n it works pretty good .... it till it gets freezed for some reason -___- so stfu if uve no idea how to fix this shit
  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 04:11 PM   #6
Koutsiog
Banned
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 3,668
Blog Entries: 1
Koutsiog is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by youssefyoyo View Post
Very Funny but it actully can run for 5~10 seconds while watching other games n it works pretty good .... it till it gets freezed for some reason -___- so stfu if uve no idea how to fix this shit
I have an 100% sure to work sollution
Buy a real PC and don't try to play on a calculator
  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 04:14 PM   #7
youssefyoyo
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 17
youssefyoyo is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by Koutsiog View Post
I have an 100% sure to work sollution
Buy a real PC and don't try to play on a calculator
Easy for u to say .. probably ur mom who`s buyin u things ?
  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 04:14 PM   #8
Ari~
Banned
 
Join Date: Jan 2012
Location: ؟ ؟ ؟
Posts: 6,357
Ari~ is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by Koutsiog View Post
Judging from the specs OP computer looks more like this
wow thats shiny man, are you sure you didnt mean this:

  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 04:14 PM   #9
Cyampagn
Member
 
Cyampagn's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Steam: Cyampagn
Posts: 8,976
Blog Entries: 1
Cyampagn is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Your computer specs have nothing to do with this; yours, is a heat problem, which is easily solved by applying the right quantity of computer fans; given your PC specs, you'll need an amount equal to:


  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 04:16 PM   #10
Koutsiog
Banned
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 3,668
Blog Entries: 1
Koutsiog is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by Ari~ View Post
wow thats shiny man, are you sure you didnt mean this:

remove 10 of the columns and you are pretty accurate

To OP:
If you can't buy a better computer go back to warcraft 3,your only other solution
  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 04:16 PM   #11
youssefyoyo
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 17
youssefyoyo is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by Cyampagn View Post
Your computer specs have nothing to do with this; yours, is a heat problem, which is easily solved by applying the right quantity of computer fans; given your PC specs, you'll need an amount equal to:



Was lame .... but thx anyway
  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 04:18 PM   #12
Ari~
Banned
 
Join Date: Jan 2012
Location: ؟ ؟ ؟
Posts: 6,357
Ari~ is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by Cyampagn View Post
Your computer specs have nothing to do with this; yours, is a heat problem, which is easily solved by applying the right quantity of computer fans; given your PC specs, you'll need an amount equal to:


Hes going to need something more industrial to solve his issues:

  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 04:20 PM   #13
youssefyoyo
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 17
youssefyoyo is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by Ari~ View Post
Hes going to need something more industrial to solve his issues:

ur getting even more lame
and go keep looking for more photos ..... seems ur much bored

nuttin to do here anyway .... keep puttin more photos n have fun
  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 04:22 PM   #14
Ari~
Banned
 
Join Date: Jan 2012
Location: ؟ ؟ ؟
Posts: 6,357
Ari~ is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by youssefyoyo View Post
ur getting even more lame
and go keep looking for more photos ..... seems ur much bored

nuttin to do here anyway .... keep puttin more photos n have fun
Did someone say nuts:

  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 04:24 PM   #15
Koutsiog
Banned
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 3,668
Blog Entries: 1
Koutsiog is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by Ari~ View Post
Hes going to need something more industrial to solve his issues:

Not big enough
  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 04:26 PM   #16
Ari~
Banned
 
Join Date: Jan 2012
Location: ؟ ؟ ؟
Posts: 6,357
Ari~ is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by Koutsiog View Post
Not big enough
Maybe we should try liquid Cooling?

  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 04:28 PM   #17
Koutsiog
Banned
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 3,668
Blog Entries: 1
Koutsiog is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by Ari~ View Post
Maybe we should try liquid Cooling?

Again,too small

  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 04:31 PM   #18
Ari~
Banned
 
Join Date: Jan 2012
Location: ؟ ؟ ؟
Posts: 6,357
Ari~ is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by Koutsiog View Post
Again,too small

Maybe we should turn the temperature below 0 degrees Celsius:

  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 04:33 PM   #19
Koutsiog
Banned
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 3,668
Blog Entries: 1
Koutsiog is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by Ari~ View Post
Maybe we should turn the temperature below 0 degrees Celsius:

Do I always have to point out how small those things you suggest are?

This might work
  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 04:38 PM   #20
Ari~
Banned
 
Join Date: Jan 2012
Location: ؟ ؟ ؟
Posts: 6,357
Ari~ is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by Koutsiog View Post
Do I always have to point out how small those things you suggest are?

This might work
but didnt that destroy this:

  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 04:38 PM   #21
Manlybug
Member
 
Manlybug's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: _________ส็็็็็็็็็็็็
Posts: 1,430
Manlybug is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

is it possible some part of PC is overheating?

Sounds like your problem, not Dotas. Those should be good hardware for source engine.
__________________
  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 04:42 PM   #22
Koutsiog
Banned
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 3,668
Blog Entries: 1
Koutsiog is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by Ari~ View Post
but didnt that destroy this:

If you are stupid enough to collide with it
Plus,wood is immune to icebergs
  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 04:44 PM   #23
Ari~
Banned
 
Join Date: Jan 2012
Location: ؟ ؟ ؟
Posts: 6,357
Ari~ is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by Koutsiog View Post
If you are stupid enough to collide with it
Plus,wood is immune to icebergs
Makes sense. So we freeze his wooden calculator.

problem solved, and who said DC wasnt productive?

/thread
  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 04:45 PM   #24
bitspirit
Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Bulgaria
Posts: 401
bitspirit is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

You need a better PC or you have to play dota 1.
  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 04:49 PM   #25
Koutsiog
Banned
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 3,668
Blog Entries: 1
Koutsiog is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by bitspirit View Post
You need a better PC or you have to play dota 1.
No,he just needs to freeze his wooden calculator
me and Ari proved that
  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 04:56 PM   #26
Relmeigh
Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Neverland.
Posts: 3
Relmeigh is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Wow. You guys are a bunch of pathetic wannabetrolls. If you don't wanna help him, then just move on.

Can you play any recent games properly on your computer?
  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 07:07 PM   #27
Koutsiog
Banned
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 3,668
Blog Entries: 1
Koutsiog is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by Relmeigh View Post
Wow. You guys are a bunch of pathetic wannabetrolls. If you don't wanna help him, then just move on.

Can you play any recent games properly on your computer?
Guy who registered today calls us wanabe bunch of trolls who don't want to help a guy run dota 2 while his pc barely (if even,I bet it doesn't) runs wc3

Seems legit
  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 07:45 PM   #28
youssefyoyo
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 17
youssefyoyo is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by Koutsiog View Post
Guy who registered today calls us wanabe bunch of trolls who don't want to help a guy run dota 2 while his pc barely (if even,I bet it doesn't) runs wc3

Seems legit
first time to know that anyone just registered today is not able to talk to old ppl in forums :d dude plzzz get a life ...

and btw my pc can run pes2012 n fifa2012 ...... skyrim on low resolution too which still i guess MUCH more graphics than dota2
im kinda pretty sure its suppose to run dota2 .... its just some error or bug idk :S
  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 07:47 PM   #29
Ari~
Banned
 
Join Date: Jan 2012
Location: ؟ ؟ ؟
Posts: 6,357
Ari~ is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by youssefyoyo View Post
first time to know that anyone just registered today is not able to talk to old ppl in forums :d dude plzzz get a life ...

and btw my pc can run pes2012 n fifa2012 ...... skyrim on low resolution too which still i guess MUCH more graphics than dota2
im kinda pretty sure its suppose to run dota2 .... its just some error or bug idk :S
Did you freeze your wooden calculator yet? It should solve the issue.
  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 08:08 PM   #30
youssefyoyo
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 17
youssefyoyo is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by Ari~ View Post
Did you freeze your wooden calculator yet? It should solve the issue.
oh god ... dude it`s a fail one :d so just get over it
  Reply With Quote
Old 03-13-2012, 08:43 PM   #31
Koutsiog
Banned
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 3,668
Blog Entries: 1
Koutsiog is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by youssefyoyo View Post
first time to know that anyone just registered today is not able to talk to old ppl in forums :d dude plzzz get a life ...

and btw my pc can run pes2012 n fifa2012 ...... skyrim on low resolution too which still i guess MUCH more graphics than dota2
im kinda pretty sure its suppose to run dota2 .... its just some error or bug idk :S
I normally don't have a problem with newbs (bloodchow and key spammers excluded) but when someone who just came in the forum and hasn't seen what shit happens here I can't stand him telling us how we should treat idiots
OP your computer is shit that's why you can't run AN UNOPTIMIZED BETA
Try freezing it as we pointed out
And skyrim's graphics are shit,it's not an achievment to be able to run it
  Reply With Quote
Old 03-14-2012, 04:58 AM   #32
Relmeigh
Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Neverland.
Posts: 3
Relmeigh is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by Koutsiog View Post
I normally don't have a problem with newbs (bloodchow and key spammers excluded) but when someone who just came in the forum and hasn't seen what shit happens here I can't stand him telling us how we should treat idiots
OP your computer is shit that's why you can't run AN UNOPTIMIZED BETA
Try freezing it as we pointed out
And skyrim's graphics are shit,it's not an achievment to be able to run it
Generic troll. Not very impressive. The horse is dead, let it be.

Dota 2 is not very demanding either.

But as one of the silly 4channers above said: You need to upgrade your computer/parts. I'm not really sure what your problem could be, hopefully someone less hostile and computersavvy checks this thread.
  Reply With Quote
Old 03-14-2012, 05:00 AM   #33
Ari~
Banned
 
Join Date: Jan 2012
Location: ؟ ؟ ؟
Posts: 6,357
Ari~ is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by Relmeigh View Post
Generic troll. Not very impressive. The horse is dead, let it be.

Dota 2 is not very demanding either.

But as one of the silly 4channers above said: You need to upgrade your computer/parts. I'm not really sure what your problem could be, hopefully someone less hostile and computersavvy checks this thread.
because someone less computersavvy can help him.
  Reply With Quote
Old 03-14-2012, 05:04 AM   #34
Relmeigh
Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Neverland.
Posts: 3
Relmeigh is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

You're actually resorting to such things? I guess I shouldn't be surprised.

u da m4n, bro.
  Reply With Quote
Old 03-14-2012, 05:19 AM   #35
Ari~
Banned
 
Join Date: Jan 2012
Location: ؟ ؟ ؟
Posts: 6,357
Ari~ is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by Relmeigh View Post
Generic troll. Not very impressive. The horse is dead, let it be.

Dota 2 is not very demanding either.

But as one of the silly 4channers above said: You need to upgrade your computer/parts. I'm not really sure what your problem could be, hopefully someone less hostile and computersavvy checks this thread.
because someone less computersavvy can help him.
  Reply With Quote
Old 03-14-2012, 05:48 AM   #36
ikiboy23
Member
 
ikiboy23's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Philippines
Posts: 16
ikiboy23 is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by youssefyoyo View Post
Im Getting Dota2 has stopped working error whenever i get the loading screen
n it just to the desk top
but when i press alt+tab while loading till it finishs and skips that screen it can run proberly to enter the game

for my bad luck worked just till i entered the game then it just freezed 2 second after :S

need to be sure if those meets the min. requires to run the game anyway and if there`s a fix for it ..... almost tried all the fixes already on the forums btw

3 Gb Ram
Core2Due 2.2 Proccessor T6600
Intel 4 Series Express Chipset Family
Homa Basic Vista Sp2 Windows 32 Bit

Would be gr8 if anyone can help :/
minimum requirement of dota 2 i think is 512mb video card or more.onboard can't handle it and they are right skyrim's engine is from fallout 3 graphics is not really that great so your pc can handle it

here is the requirements and i think you're pc doesnt make the requirements

Minimum System Requirements:

Operating System: Windows XP, Vista or Windows 7
Processor: Intel Pentium 4 @ 3.0 GHz or AMD Athlon equivalent
RAM: 1 GB
Hard Disk: 4 GB of free space
Video Card: nVidia GeForce 7600 GS or ATI Radeon X1600 series
Sound Card: DirectX 9 Compatible
DirectX: Version 9.0c
Broadband Internet Connection

Recommended System Requirements:

Opearting System: Windows 7
Processor: Intel Core2Duo @ 3.0 GHz or AMD Athlon 64 X2 4800+
RAM: 2 GB
Video Card: 512MB, nVidia GeForce GT 240 or ATI Radeon 5670
Sound Card: DirectX 9 Compatible
DirectX 11
  Reply With Quote
Last edited by ikiboy23; 03-14-2012 at 06:00 AM.
Old 03-14-2012, 09:37 AM   #37
youssefyoyo
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 17
youssefyoyo is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by ikiboy23 View Post
minimum requirement of dota 2 i think is 512mb video card or more.onboard can't handle it and they are right skyrim's engine is from fallout 3 graphics is not really that great so your pc can handle it

here is the requirements and i think you're pc doesnt make the requirements

Minimum System Requirements:

Operating System: Windows XP, Vista or Windows 7
Processor: Intel Pentium 4 @ 3.0 GHz or AMD Athlon equivalent
RAM: 1 GB
Hard Disk: 4 GB of free space
Video Card: nVidia GeForce 7600 GS or ATI Radeon X1600 series
Sound Card: DirectX 9 Compatible
DirectX: Version 9.0c
Broadband Internet Connection

Recommended System Requirements:

Opearting System: Windows 7
Processor: Intel Core2Duo @ 3.0 GHz or AMD Athlon 64 X2 4800+
RAM: 2 GB
Video Card: 512MB, nVidia GeForce GT 240 or ATI Radeon 5670
Sound Card: DirectX 9 Compatible
DirectX 11
ok thx
  Reply With Quote
Old 03-14-2012, 10:45 AM   #38
youssefyoyo
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 17
youssefyoyo is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Thx All But It Actuly Worked ^_^ thx anyway

guess i had only to update the driver o.O it worked on highest resolution

So ..... the assholes who just kept trolling can just take it on their dump faces
  Reply With Quote
Old 03-14-2012, 01:06 PM   #39
Koutsiog
Banned
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 3,668
Blog Entries: 1
Koutsiog is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by youssefyoyo View Post
Thx All But It Actuly Worked ^_^ thx anyway

guess i had only to update the driver o.O it worked on highest resolution

So ..... the assholes who just kept trolling can just take it on their dump faces
Wait a moment,so you were trying to play a demanding beta with an onboard card with an outdated driver?
You are a genius sir,I admire you
  Reply With Quote
Old 03-14-2012, 01:09 PM   #40
Ari~
Banned
 
Join Date: Jan 2012
Location: ؟ ؟ ؟
Posts: 6,357
Ari~ is offline
Default Re: Dota 2 Has Stopped Working Error
Did you find this post helpful? Yes | No

Quote:
Originally Posted by youssefyoyo View Post
Thx All But It Actuly Worked ^_^ thx anyway
No Problem. Glad to see that freezing wood solved your issues.
  Reply With Quote
Reply
  Defense of the Ancients DotA Chat


Forum Jump

Thread Tools